Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gridiron Gang

Gridiron Gang

25/01/2017 | Flixfilm

Se Gridiron Gang på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Biography, Crime, Drama, Sport
Instruktør: Phil Joanou
Skuespillere: Dwayne Johnson, Xzibit, L. Scott Caldwell, Leon Rippy
Spilletid: 125 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: I dette bevægende drama håber en tilsynsførende i en lejr for unge kriminelle på at danne et succesfuldt fodboldhold med de indsatte teenagere.


Se Gridiron Gang på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGridiron Gang havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gridiron Gang ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gridiron Gang herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gridiron Gang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gridiron Gang stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar