Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gridlocked

Gridlocked

14/07/2016 | Flixfilm

Se Gridlocked på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action
Instruktør: Allan Ungar
Skuespillere: Dominic Purcell, Cody Hackman, Saul Rubinek, Stephen Lang
Spilletid: 110 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En hård betjent får til opgave at babysitte en forkælet skuespiller, men de to må lære at stå sammen, da de rager uklar med en gruppe lejesoldater.

Gridlocked havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gridlocked på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gridlocked ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gridlocked stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gridlocked, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gridlocked er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar