Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gringo: The Dangerous Life of John McAfee

Gringo: The Dangerous Life of John McAfee

02/06/2017 | Flixfilm

Se Gringo: The Dangerous Life of John McAfee på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: Nanette Burstein
Skuespillere: Allison Adonizio, Nanette Burstein, John McAfee
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Den teknologiske sværvægter John McAfee tjente millioner på sin antivirussoftware. Nu er han mest kendt for sin bizarre og skandaløse livsstil.


Se Gringo: The Dangerous Life of John McAfee på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gringo: The Dangerous Life of John McAfee havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gringo: The Dangerous Life of John McAfee ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Gringo: The Dangerous Life of John McAfee:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gringo: The Dangerous Life of John McAfee er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gringo: The Dangerous Life of John McAfee stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Gringo: The Dangerous Life of John McAfee

  1. Peter - kl. 16:32, 24-02-2018:

    Se den!

    Næsten alle kender til McAfee antivirus, ihvertfald den ældre generation af pc-brugere, men kender du opfinderen bag dette produkt? Den mand er syg i hovedet.. Jeg havde hørt lidt om at han havde en skrue løs, men ikke i den forstand.. og tænk at han stillede op til præsidentvalg efter alt det han har gjort.

    Puha.. 🙂

    Skriv kommentar