Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gringo: The Dangerous Life of John McAfee

Gringo: The Dangerous Life of John McAfee

02/06/2017 | 1 kommentar

Se Gringo: The Dangerous Life of John McAfee på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: Nanette Burstein
Skuespillere: Allison Adonizio, Nanette Burstein, John McAfee
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Den teknologiske sværvægter John McAfee tjente millioner på sin antivirussoftware. Nu er han mest kendt for sin bizarre og skandaløse livsstil.


Se Gringo: The Dangerous Life of John McAfee på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gringo: The Dangerous Life of John McAfee havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gringo: The Dangerous Life of John McAfee ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gringo: The Dangerous Life of John McAfee herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gringo: The Dangerous Life of John McAfee er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gringo: The Dangerous Life of John McAfee stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Gringo: The Dangerous Life of John McAfee

  1. Peter - kl. 16:32, 24-02-2018:

    Se den!

    Næsten alle kender til McAfee antivirus, ihvertfald den ældre generation af pc-brugere, men kender du opfinderen bag dette produkt? Den mand er syg i hovedet.. Jeg havde hørt lidt om at han havde en skrue løs, men ikke i den forstand.. og tænk at han stillede op til præsidentvalg efter alt det han har gjort.

    Puha.. 🙂

    Skriv kommentar