Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gringo: The Dangerous Life of John McAfee

02/06/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: Nanette Burstein
Skuespillere: Allison Adonizio, Nanette Burstein, John McAfee
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDB-bedømmelse: 6.7

Resumé: Den teknologiske sværvægter John McAfee tjente millioner på sin antivirussoftware. Nu er han mest kendt for sin bizarre og skandaløse livsstil.


Se Gringo: The Dangerous Life of John McAfee på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gringo: The Dangerous Life of John McAfee havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gringo: The Dangerous Life of John McAfee ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gringo: The Dangerous Life of John McAfee herunder:Fra premieredatoen (2. juni, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Gringo: The Dangerous Life of John McAfee er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Gringo: The Dangerous Life of John McAfee stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Gringo: The Dangerous Life of John McAfee

  1. Peter - kl. 16:32, 24-02-2018:

    Se den!

    Næsten alle kender til McAfee antivirus, ihvertfald den ældre generation af pc-brugere, men kender du opfinderen bag dette produkt? Den mand er syg i hovedet.. Jeg havde hørt lidt om at han havde en skrue løs, men ikke i den forstand.. og tænk at han stillede op til præsidentvalg efter alt det han har gjort.

    Puha.. 🙂

    Skriv kommentar