Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grizzy and the Lemmings

Grizzy and the Lemmings

12/12/2020 | Flixfilm

Se Grizzy and the Lemmings på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Pierre-Alain de Garrigues, Josselin Charier
Spilletid: 7 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Den stærke og kloge Grizzy regerer over en canadisk skov, hvor han har labberne fulde med en familie af legesyge lemminger.

Grizzy and the Lemmings (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Grizzy and the Lemmings på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Grizzy and the Lemmings (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grizzy and the Lemmings (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grizzy and the Lemmings, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grizzy and the Lemmings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar