Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Grond

17/03/2022 | Flixfilm

Grond på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Documentary
Instruktion: Stella Van Voorst van Beest
Skuespillere: N/A
Spilletid: 89 min
Land: Netherlands
Sprog: Finnish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: For at få gang i familievirksomheden igen udtænker en ung iværksætter en frisk, men dristig plan om at importere jord fra Marokko for at begrave lokalsamfundets afdøde.

Grond (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Grond på YouTube.Se Grond på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Grond (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grond (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grond, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grond er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar