Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grotesco – En nærdødsrevy

Grotesco – En nærdødsrevy

01/10/2021 | Flixfilm

Grotesco – En nærdødsrevy på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I sin første liveoptræden bevæger komikergruppen Grotesco sig på gravens rand for at komme med skarpe sociale kommentarer gennem satiriske sang- og dansenumre.

Grotesco – En nærdødsrevy havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Grotesco – En nærdødsrevy på YouTube.Se Grotesco – En nærdødsrevy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Grotesco – En nærdødsrevy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grotesco – En nærdødsrevy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grotesco – En nærdødsrevy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grotesco – En nærdødsrevy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar