Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Groundhog Day

Groundhog Day

15/09/2022 | Flixfilm

Groundhog Day på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Harold Ramis
Skuespillere: Bill Murray, Andie MacDowell, Chris Elliott
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English, French, Italian
IMDb-karakter: 8.1

Handling: En selvoptaget tv-vejrvært tager ud for at dække det årlige ritual med murmeldyret Punxsutawney Phil og begynder på mystisk vis at gennemleve den samme dag igen og igen.

Groundhog Day (En ny dag truer) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Groundhog Day på YouTube.Se Groundhog Day på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Groundhog Day (En ny dag truer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Groundhog Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Groundhog Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Groundhog Day (En ny dag truer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar