Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Groundhog Day

Groundhog Day

01/10/2017 | Flixfilm

Se Groundhog Day på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: Harold Ramis
Skuespillere: Bill Murray, Andie MacDowell, Chris Elliott, Stephen Tobolowsky
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English, French, Italian
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: En selvoptaget tv-vejrvært tager ud for at dække det årlige ritual med murmeldyret Punxsutawney Phil og begynder på mystisk vis at gennemleve den samme dag igen og igen.


Se Groundhog Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGroundhog Day (En ny dag truer) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Groundhog Day (En ny dag truer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Groundhog Day herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Groundhog Day (En ny dag truer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Groundhog Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar