Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Groundhog Day

Groundhog Day

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Groundhog Day på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: Harold Ramis
Skuespillere: Bill Murray, Andie MacDowell, Chris Elliott, Stephen Tobolowsky
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English, French, Italian
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: En selvoptaget tv-vejrvært tager ud for at dække det årlige ritual med murmeldyret Punxsutawney Phil og begynder på mystisk vis at gennemleve den samme dag igen og igen.


Se Groundhog Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Groundhog Day (En ny dag truer) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Groundhog Day (En ny dag truer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Groundhog Day herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Groundhog Day (En ny dag truer) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Groundhog Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar