Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Growing Up Coy

Growing Up Coy

06/01/2017 | Flixfilm

Se Growing Up Coy på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Eric Juhola
Skuespillere: Auri Mathis, Coy Mathis, Dakota Mathis, Jeremy Mathis
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Filmskabere følger en familie fra Colorados meget offentlige kamp for deres transkønnede datters rettigheder i en afgørende og banebrydende retssag.


Se Growing Up Coy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGrowing Up Coy havde premiere på Netflix Danmark den 6. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Growing Up Coy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Growing Up Coy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Growing Up Coy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Growing Up Coy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar