Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grown Ups 2

Grown Ups 2

31/03/2023 | Flixfilm

Grown Ups 2 på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktion: Dennis Dugan
Skuespillere: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Ukrainian
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Efter at være flyttet med sin familie tilbage til sin hjemby lærer Lenny Feder og hans voksne barndomsvenner et par lektier fra deres børn – og nogle af de lokale.Se Grown Ups 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Grown Ups 2 (Drengerøve 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Grown Ups 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Grown Ups 2 (Drengerøve 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grown Ups 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grown Ups 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grown Ups 2 (Drengerøve 2) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar