Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grown Ups 2

Grown Ups 2

02/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Grown Ups 2 på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktør: Dennis Dugan
Skuespillere: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Efter at være flyttet med sin familie tilbage til sin hjemby lærer Lenny Feder og hans voksne barndomsvenner et par lektier fra deres børn – og nogle af de lokale.


Se Grown Ups 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Grown Ups 2 (Drengerøve 2) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Grown Ups 2 (Drengerøve 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Grown Ups 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Grown Ups 2 (Drengerøve 2) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grown Ups 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar