Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grown Ups

Grown Ups

18/03/2015 | Flixfilm

Grown Ups på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy
Instruktion: Dennis Dugan
Skuespillere: Adam Sandler, Salma Hayek, Kevin James
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Fem barndomsvenner mødes igen efter 30 år i et hus ved en sø for at mindes deres gamle basketballtræner, og de opfører sig meget ungdommeligt for deres alder.

Grown Ups havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Grown Ups på YouTube.Se Grown Ups på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Grown Ups ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grown Ups stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grown Ups, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grown Ups er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar