Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grudge Match

Grudge Match

14/11/2014 | Flixfilm

Se Grudge Match på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Sport
Instruktør: Peter Segal
Skuespillere: Jim Lampley, Sylvester Stallone, Robert De Niro, Rich Little
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Årtier efter at de begge har spillet boksere på film, vender Sylvester Stallone og Robert De Niro tilbage til ringen for en sidste kamp.


Se Grudge Match på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGrudge Match havde premiere på Netflix Danmark den 14. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Grudge Match ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Grudge Match herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Grudge Match er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grudge Match stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar