Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grumpy Christmas

Grumpy Christmas

21/12/2021 | Flixfilm

Grumpy Christmas på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Raúl Martínez
Skuespillere: Héctor Bonilla, Jacqueline Bracamontes, Juan Pablo de Santiago
Spilletid: 87 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En tur til stranden med familien udvikler sig kaotisk, da Servando og Almas stædige tante Alicia begynder at kæmpe om kontrollen over julen.

Grumpy Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Grumpy Christmas på YouTube.Se Grumpy Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Grumpy Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grumpy Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grumpy Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grumpy Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar