Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Grumpy Old Men

Grumpy Old Men

25/06/2018 | Flixfilm

Se Grumpy Old Men på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Donald Petrie
Skuespillere: Jack Lemmon, Walter Matthau, Ann-Margret, Burgess Meredith
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Den årtier gamle krig mellem to naboer og tidligere venner blusser op til en ægte rivalisering, hvor alt står på spil, efter en attraktiv enke flytter ind i nabolaget.

Grumpy Old Men (Gnavne gamle mænd) havde premiere på Netflix Danmark den 25. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Grumpy Old Men på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Grumpy Old Men (Gnavne gamle mænd) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Grumpy Old Men stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Grumpy Old Men, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Grumpy Old Men (Gnavne gamle mænd) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar