Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy

13/04/2018 | Flixfilm

Se Guardians of the Galaxy på Netflix

Indspilningsår: 2015–2019
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Drama, Family, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kevin Michael Richardson, Vanessa Marshall, David Sobolov, Will Friedle
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En desperat kamp for at holde et kraftigt våben væk fra skurkene Thanos, Ronan og Loki sender Guardians på en rejse gennem galaksen.

Guardians of the Galaxy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Guardians of the Galaxy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Guardians of the Galaxy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guardians of the Galaxy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Guardians of the Galaxy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Guardians of the Galaxy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Guardians of the Galaxy

  1. Benjamin - kl. 02:33, 18-02-2019:

    Elsker den serie! Jeg har aldrig været den store læser af tegneserierne, men tegnefilmene er virkelig gode, jeg ville ønske der var et sted hvor man kunne se sæson 2 på dansk.

    Skriv kommentar