Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy

13/04/2018 | 1 kommentar

Se Guardians of the Galaxy på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kevin Michael Richardson, Vanessa Marshall, David Sobolov, Will Friedle
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: En desperat kamp for at holde et kraftigt våben væk fra skurkene Thanos, Ronan og Loki sender Guardians på en rejse gennem galaksen.


Se Guardians of the Galaxy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Guardians of the Galaxy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Guardians of the Galaxy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Guardians of the Galaxy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Guardians of the Galaxy er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guardians of the Galaxy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Guardians of the Galaxy

  1. Benjamin - kl. 02:33, 18-02-2019:

    Elsker den serie! Jeg har aldrig været den store læser af tegneserierne, men tegnefilmene er virkelig gode, jeg ville ønske der var et sted hvor man kunne se sæson 2 på dansk.

    Skriv kommentar