Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2

11/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Guardians of the Galaxy Vol. 2 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: James Gunn
Skuespillere: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel
Spilletid: 136 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Den brogede, flabede bande af skurke kendt som Guardians of the Galaxy vender tilbage for at løse mysteriet om Peter "Star Lord" Quills baggrund.


Se Guardians of the Galaxy Vol. 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Guardians of the Galaxy Vol. 2 havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Guardians of the Galaxy Vol. 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Guardians of the Galaxy Vol. 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Guardians of the Galaxy Vol. 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guardians of the Galaxy Vol. 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore