Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2

11/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Guardians of the Galaxy Vol. 2 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: James Gunn
Skuespillere: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel
Spilletid: 136 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Den brogede, flabede bande af skurke kendt som Guardians of the Galaxy vender tilbage for at løse mysteriet om Peter "Star Lord" Quills baggrund.


Se Guardians of the Galaxy Vol. 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Guardians of the Galaxy Vol. 2 havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Guardians of the Galaxy Vol. 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Guardians of the Galaxy Vol. 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Guardians of the Galaxy Vol. 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guardians of the Galaxy Vol. 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar