Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2

11/09/2018 | Flixfilm

Se Guardians of the Galaxy Vol. 2 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: James Gunn
Skuespillere: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel
Spilletid: 136 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Den brogede, flabede bande af skurke kendt som Guardians of the Galaxy vender tilbage for at løse mysteriet om Peter "Star Lord" Quills baggrund.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Guardians of the Galaxy Vol. 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Guardians of the Galaxy Vol. 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guardians of the Galaxy Vol. 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Guardians of the Galaxy Vol. 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Guardians of the Galaxy Vol. 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar