Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy

04/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Guardians of the Galaxy på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: James Gunn
Skuespillere: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: Den megaseje rumpilot Peter Quill er på flugt fra den intergalaktiske krigsherre Ronan og slår sig sammen med en broget skare, som ikke just ligner superhelte.


Se Guardians of the Galaxy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Guardians of the Galaxy havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Guardians of the Galaxy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Guardians of the Galaxy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Guardians of the Galaxy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guardians of the Galaxy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar