Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guarding Tess

Guarding Tess

18/03/2015 | Flixfilm

Se Guarding Tess på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Hugh Wilson
Skuespillere: Shirley MacLaine, Nicolas Cage, Austin Pendleton, Edward Albert
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Doug Chesnic er en Secret Service-agent, som føler sig mere som en stærkt bevæbnet butler, der skal passe på den tidligere præsidentfrue Tess Carlisle.


Se Guarding Tess på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGuarding Tess havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Guarding Tess ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Guarding Tess herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Guarding Tess er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guarding Tess stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar