Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guarding Tess

Guarding Tess

18/03/2015 | Flixfilm

Guarding Tess på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Hugh Wilson
Skuespillere: Shirley MacLaine, Nicolas Cage, Austin Pendleton
Spilletid: 31S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Doug Chesnic er en Secret Service-agent, som føler sig mere som en stærkt bevæbnet butler, der skal passe på den tidligere præsidentfrue Tess Carlisle.

Guarding Tess havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Guarding Tess på YouTube.Se Guarding Tess på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Guarding Tess ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guarding Tess stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Guarding Tess, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Guarding Tess er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar