Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guatemala: Heart of the Mayan World

Guatemala: Heart of the Mayan World

30/11/2019 | Flixfilm

Guatemala: Heart of the Mayan World på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Luis Ara, Ignacio Jaunsolo
Skuespillere: N/A
Spilletid: 67 min
Land: Uruguay, Guatemala
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Udforsk Guatemalas kulturelle og geologiske rigdom fra Sierra de las Minas til Esquipulas inklusive mayafolkets antikke byer og landets naturlige vidundere.

Guatemala: Heart of the Mayan World (Mayarigets hjerte) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Guatemala: Heart of the Mayan World på YouTube.Se Guatemala: Heart of the Mayan World på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Guatemala: Heart of the Mayan World (Mayarigets hjerte) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guatemala: Heart of the Mayan World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Guatemala: Heart of the Mayan World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Guatemala: Heart of the Mayan World (Mayarigets hjerte) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar