Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gucci: The Director

Gucci: The Director

01/02/2015 | Flixfilm

Gucci: The Director på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dette spændende indblik i Frida Gianninis liv som kreativ direktør for Gucci følger hendes karriere i et af verdens største modehuse.

Gucci: The Director havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gucci: The Director på YouTube.



Se Gucci: The Director på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gucci: The Director ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gucci: The Director stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gucci: The Director, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gucci: The Director er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar