Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gud taler ud

Gud taler ud

01/06/2019 | Flixfilm

Se Gud taler ud på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Tre brødre beslutter sig for sat tage det endelige opgør med deres dominerende far, men deres planer bliver kuldkastet, da han får kræft.


Se Gud taler ud på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGud taler ud havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gud taler ud ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gud taler ud herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gud taler ud er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gud taler ud stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar