Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guerra de ídolos

Guerra de ídolos

16/12/2019 | Flixfilm

Guerra de ídolos på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Med fokus på familien Solars stigende held og deres berømte søn, udforsker denne serie musikbranchens drama fra alle vinkler.

Guerra de ídolos (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Guerra de ídolos på YouTube.Se Guerra de ídolos på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Guerra de ídolos (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guerra de ídolos (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Guerra de ídolos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Guerra de ídolos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar