Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guess Who

Guess Who

02/11/2014 | Flixfilm

Se Guess Who på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Kevin Rodney Sullivan
Skuespillere: Ashton Kutcher, Bernie Mac, Zoe Saldana
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En hvid mand står over for sin sorte forlovedes far i denne fortolkning af klassikeren Gæt hvem der kommer til middag fra 1967.

Guess Who havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Guess Who på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Guess Who ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guess Who stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Guess Who, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Guess Who er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar