Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guess Who

Guess Who

02/11/2014 | Flixfilm

Se Guess Who på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Kevin Rodney Sullivan
Skuespillere: Bernie Mac, Ashton Kutcher, Zoe Saldana, Judith Scott
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En hvid mand står over for sin sorte forlovedes far i denne fortolkning af klassikeren Gæt hvem der kommer til middag fra 1967.


Se Guess Who på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGuess Who havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Guess Who ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Guess Who herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Guess Who er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guess Who stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar