Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Guillermo Del Toro laver fantasyfilmen ‘The Buried Giant’ til Netflix

Guillermo Del Toro laver fantasyfilmen ‘The Buried Giant’ til Netflix

24/02/2023 | Flixfilm

Den prisvindende filmskaber Guillermo del Toro fortsætter sig langvarige samarbejde med streamingtjenesten Netflix.

Det står klart efter at det forleden blev annonceret, at del Toros næste store filmprojekt bliver en filmatisering af fantasyromanen ‘The Buried Giant’ fra den britiske forfatter og Nobelpris-vinder Kazuo Ishiguro.

Filmen får eksklusiv premiere på Netflix.

‘The Buried Giant’ følger et ældre britisk ægtepar, Axl og Beatrice, der bor i et fiktivt post-Arthurian England, hvor ingen er i stand til at bevare deres langtidsminder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Guillermo del Toro instruerer, producerer og skriver filmen i samarbejde Dennis Kelly (‘Matilda the Musical‘).

‘The Buried Giant’ bliver lavet som en animation/stopmotion film, og arbejdet bliver varetaget af ShadowMachine, som også stod bag Guillermo del Toro seneste Netflix-film ‘Pinocchio‘, der er nomineret til en Oscar får bedste animationsfilm.

Hvis ‘Pinocchio’ løber med en af de prestigefyldte priser, så vil det være tredje gang, at del Toro vinder en Oscar. Han har tidligere vundet bedste film og bedste instruktør for ‘The Shape of Water’.

LÆS OGSÅ:   'That ’90s Show' er snart tilbage

– “Guillermo del Toro er en visionær filmskaber og mester i sit håndværk og vi kunne ikke være mere stolte af den prestigefyldte anerkendelse af hans seneste værk ‘Pinocchio’. Vi er glade for at fortsætte vores kreative partnerskab og være med til at virkeliggøre det næste projekt for Netflix,” udtaler Scott Stuber, chefen for film hos Netflix.

Foruden ‘Pinocchio’ fra sidste år, har Guillermo Del Toro også lavet ‘Cabinet of Curiosities‘ og animationserien ‘Trollhunters‘ i samarbejde med streamingtjenesten Netflix.
Skriv kommentar