Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Guillermo del Toro og DreamWorks laver ny serie til Netflix

Guillermo del Toro og DreamWorks laver ny serie til Netflix

05/01/2016 | Flixfilm

DreamWorks_Animation_SKG_logo_with_fishing_boyDreamWorks Animation og Netflix har i dag offentliggjort, at de har valgt at forlænge deres samarbejde i en længere årrække hvilket indbefatter en lang række nye serier, heriblandt en serie fra den virtuose filminstruktør Guillermo del Toro. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Udover en række nye serier omfatter samarbejdet også at tidligere og kommende biograffilm fra DreamWorks Animation vil få premiere på streamingtjenesten Netflix, samt at rettighederne til de allerede tilgængelige serier som The Adventures of Puss in Boots, Dinotrux, Turbo: FAST, Dragons: Race to the Edge også fortsat vil være at finde på Netflix.

Allerede i 2016 vil Netflix har premiere på flere nye serier fra DreamWorks Animation, heriblandt en ny udgave af Voltron fra 1985, samt Trollhunters, der er skabt af Guillermo del Toro (Pacific Rim, Pan’s Labyrinth, Hellboy) og som handler om to venner, der gøre en forunderlig opdagelse under deres hjemby.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 46 – 2021)

Flere af de nye serier vil både være baseret på velkendte og kommende karakterer fra DreamWorks universet, men også ældre serier, som det f.eks. er tilfældet med Voltron.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix indgik oprindelig en aftale med DreamWorks Animation i 2013, men det er altså denne aftale som nu er blevet forlænget og udvidet til at inkludere serier. Det nye samarbejde løber en længere årrække.

DreamWorks Animation har tidligere stået bag store biografsucceser som The Croods, Shrek, Madagascar, Mr. Peabody & Sherman, Kung Fu Panda og How to Train Your Dragon.    Skriv kommentar