Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cabinet of Curiosities

Cabinet of Curiosities

25/10/2022 | Flixfilm

Cabinet of Curiosities på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lize Johnston, Kevin Keppy, Kate Micucci
Spilletid: 1 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Bizarre mareridt udfolder sig i otte skrækhistorier i denne visuelt imponerende og nervepirrende gysersamling udvalgt af Guillermo del Toro.

Cabinet of Curiosities (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cabinet of Curiosities på YouTube.Se Cabinet of Curiosities på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cabinet of Curiosities (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cabinet of Curiosities (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cabinet of Curiosities, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cabinet of Curiosities er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar