Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guillermo del Toro’s Pinocchio

Guillermo del Toro’s Pinocchio

09/12/2022 | Flixfilm

Guillermo del Toro’s Pinocchio på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den Oscar-belønnede filmskaber Guillermo del Toro genopfinder den klassiske historie om trædukken, der vækkes til live, i denne smukke, musikalske stop-motion-film.Se Guillermo del Toro’s Pinocchio på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Guillermo del Toro’s Pinocchio havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Guillermo del Toro’s Pinocchio på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Guillermo del Toro’s Pinocchio ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guillermo del Toro’s Pinocchio stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Guillermo del Toro’s Pinocchio, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Guillermo del Toro’s Pinocchio er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar