Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Guillermo del Toros ‘Trollhunters’ bliver til trilogi

Guillermo del Toros ‘Trollhunters’ bliver til trilogi

08/11/2017 | Flixfilm

Forleden blev premieredatoen til DreamWorks ‘Trollhunters’ (Troldejægerne) sæson 2 offentliggjort, men nu kan skaberen af den Emmy-vindende animationsserie Guillermo del Toro (Pacific Rim, Pan’s Labyrinth, Hellboy) annoncere, at meget mere fra universet er på vej. Trolde var kun begyndelsen!

‘Trollhunters’ er nemlig kun første del af en trilogi ved navn ‘Tales of Arcadia’, kunne Guillermo del Toro afsløre.

Arcadia er navnet på den lille by i USA, hvor den Netflix-eksklusive animationsserie ‘Trollhunters’ tager sit udgangspunkt og den er øjensynligt centrum for magi og mystik, der tiltrækker trolde, rumvæsener og troldmænd.

Dermed udvides universet nu med to nye spin-off serier; ‘3 Below’, som omhandler rumvæsener, samt ‘Wizards’ om troldmænd. Førstenævnte får premiere på Netflix i 2018 mens ‘Wizards’ kommer i 2019.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nederst i artiklen kan du se et teaser-klip som blev offentliggjort i forbindelse med at de nye serier i trilogien blev annonceret.

LÆS OGSÅ   Se trailer til storfilmen 'The Gray Man’ med Ryan Gosling og Chris Evans

‘3 Below’ handler om to teenage rumvæsener, som efter et overraskelsesangreb flygter fra deres planet og styrter ned i Arcadia. Her skal de klare sig i den bizarre verden mens folk jager dem, mens de blot vil reparere deres rumskib og flyve tilbage til deres planet.

Serien ‘Wizards’ bliver det sidste kapitel i trilogien og således samle op på de tre verdener hvor trolde, rumvæsener og troldmænd lever side om side. Det er dog ikke uden problemer og derfor udkæmpes der en altødelæggende kamp i denne serie.

Alle serier er skabt af Guillermo del Toro og den visionær filmskaber vil være involveret i alle produktioner.
Skriv kommentar