Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Guillermo Del Toros ‘Trollhunters’ på Netflix til december

Guillermo Del Toros ‘Trollhunters’ på Netflix til december

14/10/2016 | Flixfilm

Trollhunters (Troldejægerne) er en episk saga fra den virtuose instruktør Guillermo Del Toro, som får eksklusiv premiere på streamingtjenesten Netflix den 23. december. Naturligvis med dansk tale og alle afsnit kan ses med det samme.

Nederst i artikelen kan du se en trailer til Trollhunters.

Man skal ikke underkende Guillermo Del Toro berettigelse og derfor er der også samlet en skare af populære skuespillere til at ligge stemme til den engelsk version. Her kan man blandt andre høre Kelsey Grammer (Fraiser, X-Men) som den varmhjertet trold Blinky, Ron Perlman (Hellboy, Drive) som Bular, og den nu afdød Anton Yelchin (Star Trek), som den almindelige dreng Jim, der finder en mystisk amulet, som sender ham på et fantastisk eventyr.

Hvem der står bag stemmer på den danske version af Trollhunters (Troldejægerne) er der ingen meldinger om.

LÆS OGSÅ   Venedig-vinderen 'The Disciple' samt tysk Oscar-håb lander hos Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Trollhunters handler om drengen Jim og hans bedste venner, der ved et tilfælde finder ud af at der under deres by, er en anden verden hvor gode og onde trolde kæmper mod hinanden. Jim vælger hurtigt side, da han kender ondskab fra sin skoletid, og hjælper derfor de gode trolde med at bekæmpe de onde.

DreamWorks Animation har producerer serien for Netflix. Men Guillermo Del Toro, Marc Guggenheim (Arrow, Legends of Tomorrow), Dan Hageman (The Lego Movie), Kevin Hageman (The Lego Movie) og Christina Steinberg (Rise of the Guardians, National Treasure) er tilknyttet som executive producers.

Se Trollhunters (Troldejægerne) på Netflix Danmark fra den 23. december.    Skriv kommentar