Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guillermo Vilas: Settling the Score

Guillermo Vilas: Settling the Score

27/10/2020 | Flixfilm

Se Guillermo Vilas: Settling the Score på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktør: Matías Gueilburt
Skuespillere: Boris Becker, Björn Borg, Roger Federer, Rod Laver
Spilletid: 94 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: En argentinsk journalist forsøger at bevise, at hans landsmand, tennisstjernen Guillermo Vilas, fejlagtigt ikke blev anerkendt som nr. 1 på verdensranglisten i 1970'erne.Se Guillermo Vilas: Settling the Score på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Guillermo Vilas: Settling the Score havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Guillermo Vilas: Settling the Score ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Guillermo Vilas: Settling the Score:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Guillermo Vilas: Settling the Score er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guillermo Vilas: Settling the Score stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar