Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guillermo Vilas: Settling the Score

Guillermo Vilas: Settling the Score

27/10/2020 | Flixfilm

Guillermo Vilas: Settling the Score på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En argentinsk journalist forsøger at bevise, at hans landsmand, tennisstjernen Guillermo Vilas, fejlagtigt ikke blev anerkendt som nr. 1 på verdensranglisten i 1970'erne.

Guillermo Vilas: Settling the Score havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Guillermo Vilas: Settling the Score på YouTube.Se Guillermo Vilas: Settling the Score på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Guillermo Vilas: Settling the Score ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guillermo Vilas: Settling the Score stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Guillermo Vilas: Settling the Score, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Guillermo Vilas: Settling the Score er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar