Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Guilt

14/04/2017 | Flixfilm

Se Guilt på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Daisy Head, Emily Tremaine, Cristian Solimeno, Naomi Ryan
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da en velhavende amerikansk pige bliver hovedmistænkt for mord og mål for pressen i London, kan en lyssky advokat være hendes eneste håb.


Se Guilt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGuilt (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Guilt (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Guilt herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Guilt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guilt (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar