Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guilty Crown

Guilty Crown

05/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Guilty Crown på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Animation, Action, Romance, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yûki Kaji, Ai Kayano, Kana Hanazawa, Kate Bristol
Spilletid: 23 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Efter en dommedagsvirus har Japan mistet sin uafhængighed til GHQ. Da skoleeleven Shu får en mærkelig kraft, bliver han en del af modstandsbevægelsen.


Se Guilty Crown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Guilty Crown (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Guilty Crown (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Guilty Crown herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Guilty Crown er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guilty Crown (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar