Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guilty Crown

Guilty Crown

05/04/2019 | Flixfilm

Se Guilty Crown på Netflix

Indspilningsår: 2011–2012
Genre: Animation, Action, Romance, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yûki Kaji, Ai Kayano, Kana Hanazawa, Kate Bristol
Spilletid: 23 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Efter en dommedagsvirus har Japan mistet sin uafhængighed til GHQ. Da skoleeleven Shu får en mærkelig kraft, bliver han en del af modstandsbevægelsen.


Se Guilty Crown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGuilty Crown (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Guilty Crown (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Guilty Crown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Guilty Crown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guilty Crown (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar