Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guilty Crown

Guilty Crown

05/04/2019 | Flixfilm

Se Guilty Crown på Netflix

Indspilningsår: 2011–2012
Genre: Animation, Action, Romance, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yûki Kaji, Ai Kayano, Kana Hanazawa, Kate Bristol
Spilletid: 23 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Efter en dommedagsvirus har Japan mistet sin uafhængighed til GHQ. Da skoleeleven Shu får en mærkelig kraft, bliver han en del af modstandsbevægelsen.

Guilty Crown (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Guilty Crown på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Guilty Crown (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guilty Crown (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Guilty Crown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Guilty Crown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar