Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guldbolden

Guldbolden

31/07/2021 | Flixfilm

Guldbolden på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En dreng fra en landsby i Guinea viser stort talent på fodboldbanen og tager til storbyen med drømme om at blive stjerne.Se Guldbolden på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Guldbolden havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Guldbolden på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Guldbolden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guldbolden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Guldbolden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Guldbolden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar