Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gully

02/11/2022 | Flixfilm

Gully på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Nabil Elderkin
Skuespillere: Kelvin Harrison Jr., Jacob Latimore, Charlie Plummer
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.0

Handling: Efter at have overlevet en traumatisk barndom når tre desillusionerede teenagere bristepunktet og går amok i nutidens Los Angeles.

Gully havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gully på YouTube.Se Gully på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Gully ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gully stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gully, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gully er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar