Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gun City

31/10/2018 | Flixfilm

Gun City på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Crime, History, Thriller
Instruktion: Dani de la Torre
Skuespillere: Luis Tosar, Michelle Jenner, Vicente Romero
Spilletid: 126 min
Land: Spain, France
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Barcelona. Året er 1921. Uro mellem anarkister og politiet. En betjent infiltrerer begge sider for at opklare, hvem der har stjålet våben, der kan starte en borgerkrig.

Gun City havde premiere på Netflix Danmark den 31. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gun City på YouTube.Se Gun City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gun City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gun City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gun City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gun City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar