Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gun City

31/10/2018 | Flixfilm

Se Gun City på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Crime, History, Thriller
Instruktør: Dani de la Torre
Skuespillere: Luis Tosar, Michelle Jenner, Vicente Romero, Manolo Solo
Spilletid: 126 min
Land: Spain, France
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Barcelona. Året er 1921. Uro mellem anarkister og politiet. En betjent infiltrerer begge sider for at opklare, hvem der har stjålet våben, der kan starte en borgerkrig.Se Gun City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gun City havde premiere på Netflix Danmark den 31. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gun City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Gun City:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gun City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gun City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar