Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gun Runners

Gun Runners

01/02/2017 | Flixfilm

Se Gun Runners på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Anjali Nayar
Skuespillere: Julius Arile, Robert Matanda
Spilletid: 89 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: To kenyanske banditter forsøger at få deres liv på rette spor ved at bytte deres rifler for løbesko.

Gun Runners havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gun Runners på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gun Runners ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gun Runners stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gun Runners, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gun Runners er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar