Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gun Shy

01/02/2018 | Flixfilm

Se Gun Shy på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Comedy, Thriller
Instruktør: Simon West
Skuespillere: Antonio Banderas, Olga Kurylenko, Ben Cura, Mark Valley
Spilletid: 92 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: En øldrikkende rockstjerne på førtidspension kastes ud i det virkelige liv, da nogle amatørpirater kidnapper hans kone, der er tidligere supermodel.

Gun Shy havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gun Shy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gun Shy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gun Shy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gun Shy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gun Shy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar