Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gun

01/12/2013 | Flixfilm

Se Gun på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Jessy Terrero
Skuespillere: 50 Cent, Val Kilmer, AnnaLynne McCord, James Remar
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.7

Beskrivelse: Da en stor våbenhandel går helt galt for Rich, må hans gamle ven Angel redde hans røv. Snart bliver det klart, at det ikke var et tilfælde: der må være en stikker i deres midte.


Se Gun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gun havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Gun:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar