Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gunjan Saxena: The Kargil Girl

Gunjan Saxena: The Kargil Girl

12/08/2020 | Flixfilm

Se Gunjan Saxena: The Kargil Girl på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Biography, Drama
Instruktør: Sharan Sharma
Skuespillere: Janhvi Kapoor, Pankaj Tripathi, Angad Bedi, Vicky Ahuja
Spilletid: 112 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Kaptajn Gunjan Saxena skriver historie med sin rejse fra håbefuld pilot til Indiens første kvindelige kamppilot i Kargil-krigen.


Se Gunjan Saxena: The Kargil Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gunjan Saxena: The Kargil Girl havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gunjan Saxena: The Kargil Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Gunjan Saxena: The Kargil Girl:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gunjan Saxena: The Kargil Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gunjan Saxena: The Kargil Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar