Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gunpowder Milkshake

Gunpowder Milkshake

14/07/2021 | Flixfilm

Gunpowder Milkshake på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Navot Papushado
Skuespillere: Karen Gillan, Lena Headey, Carla Gugino
Spilletid: 114 min
Land: France, Germany, United States
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En lejemorder afviger fra sin mission for at redde et barn og udløser en krig med et magtfuldt forbryderimperium – og genforener et bevæbnet søsterskab.

Gunpowder Milkshake havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gunpowder Milkshake på YouTube.Se Gunpowder Milkshake på Netflix
Anmeldelse: Gunpowder Milkshake

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Gunpowder Milkshake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gunpowder Milkshake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gunpowder Milkshake, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gunpowder Milkshake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar