Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Guns & Gulaabs

Guns & Gulaabs

18/08/2023 | Flixfilm

Guns & Gulaabs på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Action
Instruktion: Andy Sidaris
Skuespillere: Erik Estrada, Dona Speir, Roberta Vasquez
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Handling: I den bandestyrede by Gulaabgunj trækker en gigantisk opiumhandel en storbystrømer og en kærlighedshungrende mekaniker ind i en vild malstrøm.Se Guns & Gulaabs på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Guns & Gulaabs (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Guns & Gulaabs på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Guns & Gulaabs (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guns & Gulaabs (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Guns & Gulaabs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Guns & Gulaabs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar