Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gunther’s Millions

Gunther’s Millions

01/02/2023 | Flixfilm

Gunther’s Millions på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En hund med sin egen opsparingskonto er ikke det mærkeligste ved denne historie. Gunthers excentriske forvalter levede også et luksusliv – med et kultagtigt følge.Se Gunther’s Millions på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Gunther’s Millions (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gunther’s Millions på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Gunther’s Millions (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gunther’s Millions (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gunther’s Millions, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gunther’s Millions er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar