Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber

Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber

15/02/2018 | Flixfilm

Se Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Guy Martin hjælper med at gøre det sidste luftdygtige Vulcan-bombefly parat til en afskedsturné og fortæller historierne om det ikoniske fly.


Se Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar