Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber

15/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Guy Martin hjælper med at gøre det sidste luftdygtige Vulcan-bombefly parat til en afskedsturné og fortæller historierne om det ikoniske fly.


Se Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber herunder:Fra premieredatoen (15. februar, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Guy Martin: Last Flight of the Vulcan Bomber stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar

Telmore