Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Guy Martin’s Spitfire

Guy Martin’s Spitfire

15/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Guy Martin’s Spitfire på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Tv-personligheden og motorcykelraceren hjælper med at istandsætte et nedstyrtet britisk kampfly fra 2. verdenskrig og fortæller den sande historie om flyets pilot.


Se Guy Martin’s Spitfire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Guy Martin’s Spitfire havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Guy Martin’s Spitfire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Guy Martin’s Spitfire herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Guy Martin’s Spitfire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guy Martin’s Spitfire stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar