Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Guy-X

07/01/2015 | Netflix

Se Guy-X på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, War
Instruktør: Saul Metzstein
Skuespillere: Jason Biggs, Natascha McElhone, Jeremy Northam, Sean Tucker
Spilletid: 101 min
Land: Canada, Iceland, UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: En ung korporal på en afsides beliggende grønlandsk base opdager en avanceret plan om at dække over en katastrofal mission i Vietnam.


Se Guy-X på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Guy-X havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Guy-X ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Guy-X herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Guy-X er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Guy-X stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar