Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gymnastics Academy: A Second Chance

Gymnastics Academy: A Second Chance

18/09/2022 | Flixfilm

Gymnastics Academy: A Second Chance på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama, Family, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Emily Morris, Jada-Lee Henry, Stella Shute
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Efter en skade får den amerikanske teenager Kyra Berry en ny chance for at forfølge sine drømme – og et gymnastikstipendium – helt ovre i Australien.

Gymnastics Academy: A Second Chance (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gymnastics Academy: A Second Chance på YouTube.Se Gymnastics Academy: A Second Chance på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Gymnastics Academy: A Second Chance (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gymnastics Academy: A Second Chance (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gymnastics Academy: A Second Chance, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gymnastics Academy: A Second Chance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar