Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gypsy Spirit: Harri Stojka – Eine Reise

Gypsy Spirit: Harri Stojka – Eine Reise

26/06/2022 | Flixfilm

Gypsy Spirit: Harri Stojka – Eine Reise på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Klaus Hundsbichler
Skuespillere: Mosa Sisic, Harri Stojka
Spilletid: 91 min
Land: Austria
Sprog: German
IMDb-karakter: N/A

Handling: En østrigsk jazzguitarist rejser til Rajasthan i Indien for at samarbejde med lokale kunstnere og udforske sigøjnermusikkens kulturelle rødder.

Gypsy Spirit: Harri Stojka – Eine Reise havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gypsy Spirit: Harri Stojka – Eine Reise på YouTube.Se Gypsy Spirit: Harri Stojka – Eine Reise på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gypsy Spirit: Harri Stojka – Eine Reise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gypsy Spirit: Harri Stojka – Eine Reise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gypsy Spirit: Harri Stojka – Eine Reise, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gypsy Spirit: Harri Stojka – Eine Reise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar