Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gypsy

30/06/2017 | Flixfilm

Gypsy på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Naomi Watts, Billy Crudup, Sophie Cookson
Spilletid: 1 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Terapeuten Jean Holloway indleder intime og farlige forhold med personer fra patienternes liv i denne psykologiske thriller.Se Gypsy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Gypsy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gypsy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Gypsy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gypsy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gypsy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gypsy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar