Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Gyseren ‘A Classic Horror Story’ er alt andet end klassisk – Se trailer

Gyseren ‘A Classic Horror Story’ er alt andet end klassisk – Se trailer

16/06/2021 | Flixfilm

AClassicHorror story film9 1dci574En autocamper. En bilulykke. Et forladt hus. Børnemusik i baggrunden. Lyder det bekendt? Tro om igen…

Streamingtjenesten Netflix har netop løftet sløret for deres kommende ‘A Classic Horror Story’, som byder på en creepy gyserhistorie med alle ovenstående elementer omend med et tvist!

Se trailer til gyseren, som kan streames fra den 14. juli, nederst i artiklen.

Fem carpoolere rejser sammen i en autocamper for at nå frem til en fælles destination. Da natten falder på og de forsøger at undgå et dyrelig, brager de direkte ind i et træ.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da de genvinder bevidstheden, befinder de sig ude midt i ingenting. Vejen de kørte på er forsvundet og det eneste de kan se er en forladt træhytte i en lysning. De vil dog snart opdage, at hytten ikke er så fredelig som den ser ud til eftersom den er hjemsted for en mærkelig kult.

LÆS OGSÅ:   'Dune'-skaber skal lave 'Gears Of War' til Netflix

Hvordan kom de derhen? Hvad skete der efter ulykken? Hvem er de maskerede væsner afbildet på malerierne i huset? Vil de være i stand til at stole på hinanden for at komme ud af det mareridt de er fanget i?

‘A Classic Horror Story’ er instrueret af Roberto De Feo og Paolo Strippoli, mens rollelisten byder på navne som Matilda Lutz, Francesco Russo, Peppino Mazzotta, Yulia Sobol, Will Merrick, Alida Baldari Calabria og Cristina Donadio.

Filmen blev optaget i løbet af 5 uger i Rom og Puglia, Italien.

‘A Classic Horror Story’ har premiere på Netflix Danmark den 14. juli.Skriv kommentar