Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Gyserfilmen Creep på Netflix Danmark til juli

Gyserfilmen Creep på Netflix Danmark til juli

13/05/2015 | Flixfilm

creep duplass netflix danmarkDen amerikanske komediegyser Creep, der er lavet og spilles af Mark Duplass (Togetherness) og Patrick Brice (The Overnight) får premiere på Netflix Danmark d. 22. juli. Det har de netop offentliggjort på Twitter.

Aaron (Patrick Brice) er en optimistisk fotograf, der kommer til at arbejde for Josef (Mark Duplass) efter at han har besvaret hans annonce på Craigslist. Alt hvad Aaron skal gøre, er at filme Josef gennem hele dagen. Josef fortæller Aaron, at han vil optage en række videoer til sin ufødte søn, da han lider af en dødelig sygdom, og aldrig vil være i stand til at se ham vokse op.

Selvom Josef forekommer mærkelig, er pengene for gode til at Aaron melder pas, og han påtager sig derfor opgaven. Men som dagen skrider frem, bliver Josef stadig mere mærkelig og Aaron finder det svært at afgøre, om nogle af de ting Josef siger eller gør er reelle vittigheder eller om det faktisk er et tegn på ægte mental ustabilitet.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'En stor mand'

Creep havde verdenspremiere på den amerikanske festival South by Southwest i 2014, og har modtaget pæne anmeldelser. Filmen har blandt andet en bedømmelse på 89% på Rotten Tomatoes.

Creep har premiere på Netflix Danmark d. 22. juli.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar