Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

H

01/09/2020 | Flixfilm

Se H på Netflix

Indspilningsår: 1998–2002
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jamel Debbouze, Eric Judor, Ramzy Bedia, Sophie Mounicot
Spilletid: 26 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: På et dysfunktionelt hospital i Paris håndterer tre klodsede og excentriske medarbejdere skøre hverdagseventyr med kirurgisk upræcision.


Se H på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


H (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om H (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til H:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til H er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at H (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar